Welkom bij de website van Miracle Voyage

Een reis met als bestemming jouw hart en jouw ziel.   

Miracle Voyage is een evenement waarbij we samenkomen om het leven met elkaar te vieren.

In een veilige omgeving ontmoeten we elkaar en gaan we spelenderwijs de diepte in onszelf ontdekken m.b.v. onze eigen ademhaling en het gebruik van onze unieke stem. Maar ook andere vormen komen tijdens deze zoektocht aan bod.

Kenmerkend aan Miracle Voyage is de intense reis waarbij je gaandeweg tipjes van je sluier oplicht om te kijken wat eronder verscholen gaat. Daarbij sta je jeZelf toe dat er ook wonderen mogen gebeuren. Beetje bij beetje laat je laagjes los die jou belemmeren te zijn wie je werkelijk bent. En daarbij is Miracle Voyage in haar kern de zoektocht, de weg ernaartoe. Met als uiteindelijk resultaat dat jij je volledige potentie weer mag gaan leven. En wie wil dat niet?

De weg ernaartoe volg je heel bewust, zoekend, ont-dekkend waar het kronkelige pad naar leidt, waarbij je ondersteuning krijgt van liefdevolle en betrokken coaches. Om tenslotte na allerlei obstakels jouw eindbestemming te bereiken. Die bijzonder fijne plek die voelt als thuiskomen, en waar je langer wenst te verblijven.

 

Miracle Voyage, jouw ontdekkingsreis...

Sta jij open voor de mysterie en de wonderen van het leven? Als jij ook op zoek bent naar de diepere betekenis van het leven is deze magische reis echt iets voor jou!